Fint med fina fransar

Det finns så mycket fint som man skulle vilja göra och som man känner sig så fin om man har eller gör. Att ha fina ögonfransar är något som sagt tycker är viktigt för mig för att känna mig fin. Det är bra att det finns hjälp att få när man känner att man behöver det som att göra fransförlängning i Stockholm. Ja det är ju något kul att göra för att känna sig fin fast man inte är sminkad. När man är på stranden eller något liknande. Ja det är så bra att det finns såna saker att ta hjälp av.

Finns så mycket

Jag kommer ihåg när jag använde ett serum som gjorde att mina ögonfransar växte mycket snabbare och som gjorde dom tjockare och längre, det var något som blev väldigt populärt och det är fortfarande många som använder sig av det. Ja jag kommer ihåg att jag kände mig väldigt fin när jag hade sådär långa och fina fransar.
Det finns så otroligt mycket som man kan göra för att känna sig ute extra fin, ja det är kul att det finns så mycket.
För mig har det blivit lite av en hobby det är något som jag tycker är kul och det finns så mycket att läsa om det och det är ju super kul att det är så.

Det kommer ju hela tiden nya saker som man kan prova på och se om det är något som man vill pröva på och undersöka lite närmare.
Ja det är kul och se vad det blir för resultat och det kan vara kul att prova på och se hur det blir med det. Ja det är alltid kul tycker jag att se vad som är nytt på skönhets marknaden, för det kommer ju nya saker hela tiden så det finns mycket att prova på.